ASSOCIACIÓ DE MESTRES ROSA SENSAT: UN ESPAI D’EDUCACIÓ I FORMACIÓ

Comptar amb l’Associació de Mestres Rosa Sensat és un autèntic luxe per qualsevol estudiant de Magisteri, mestre, professor i educador.  És un espai virtual però també físic que ofereix un ampli ventall d’activitats i projectes (cursos, conferències, debats, viatges i intercanvis pedagògics), d’assessoraments didàctics o pedagògics (individuals o per escoles i institucions) i de recerca i divulgació científica (publicacions de llibres i revistes i servei de biblioteca).

Font: http://www2.rosasensat.org/pagina/formacio
Font: http://www2.rosasensat.org/pagina/formacio

Però un dels plats forts és, sens dubte, L’Escola d’Estiu, que enguany arriba a la 49a edició i que comptarà com a Tema General, “La societat canvia. I L’escola?” (amb conferències, activitats i debats) i amb una nova secció formativa anomenada “Pensem, debatem i construïm”, ideada com un espai d’aprenentatge participatiu basat en el diàleg i en la reflexió. A l’igual que en altres edicions, L’Escola d’Estiu també oferta tot un seguit d’interessants cursos, que són comuns o bé adreçats a les diferents etapes educatives (infantil, primària o secundària).

Jo ja m’he inscrit! i us ho puc assegurar, que resulten interessants els avantatges i els descomptes per als associats. Valoreu-ho!

D’altra banda,  al Servei de Biblioteca i Documentacio de la UdL es poden consultar algunes de les revistes que publica L’Associació de Mestres Rosa Sensat, destacant-ne dues especialment: Infància i Perspectiva Escolar.  I el millor de tot és, que a través del Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya podem trobar catalogats tots els articles de les seves publicacions periòdiques, fins i tot, amb una ressenya del seu contingut.  És fantàstic, i a més sempre podem complementar la cerca amb la utilització del metaCercador.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s