Red_Parlamenta

Font: https://sites.google.com/a/redparlamenta.com/red-parlamenta/
Font: https://sites.google.com/a/redparlamenta.com/red-parlamenta/

S’ha posat en marxa la pàgina web Red_Parlamenta,  que és la xarxa de cooperació dels serveis documentals dels 17 parlaments autonòmics espanyols. Està configurada com un portal d’accés a l’activitat parlamentària de les institucions que hi participen i als recursos i col·leccions dels serveis de documentació, afavorint l’intercanvi d’informació i experiències.

El fet més destacable és que des d’una única pàgina es pot accedir als continguts comuns que existeixen als portals dels 17 parlaments autonòmics (activitat parlamentària, lleis aprovades, publicacions oficials, reglaments, etc.), així com a altres recursos d’interès elaborats pels serveis documentals de les cambres legislatives (dossiers temàtics, catàlegs de biblioteques, revistes especialitzades, etc.).

Va néixer com una xarxa interna d’accés restringit, i el 2012 va obtenir la menció especial de reconeixement a la qualitat i la innovació del VII Premio Nacional SEDIC 2012. Ara s’ha remodelat i s’ha fet pública. Esperem que us sigui útil. També la trobareu accessible des del metaCercador Plus!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s