Noves tecnologies aplicades al turisme

Font: 3a Jornada de Turisme de la Universitat de Lleida NOVES TECNOLOGIES APLICADES AL TURISME
Font: 3a Jornada de Turisme de la Universitat de Lleida
NOVES TECNOLOGIES APLICADES AL TURISME

Ja és el tercer any que se celebren a la universitat les Jornades de Turisme de la Universitat de Lleida. La trobada tindrà lloc aquest dimecres 4 i el dijous 5 de març, de les 16 h a les 20 h, a l’Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont. Com cada any, es tractarà el lligam entre el turisme i les noves tecnologies.

Pensar en fer un viatge sense comptar amb l’ajuda de la tecnologia pot arribar a ser un bon maldecap. En pocs anys, Internet, el telèfon mòbil, la tauleta tàctil o les xarxes socials han passat a ser els nostres companys virtuals de viatge, ja sigui per organitzar-lo o per compartir tot el que descobrim en la nostra aventura. Aquesta aventura tecnològica també la viuen els museus, les empreses del sector turístic i altres col·lectius.

Si us interessa seguir les jornades, podeu fer-ho a través de l’etiqueta de Twitter #TurisTecUdL . A més, des de la Biblioteca de Cappont us proposem algunes obres sobre el turisme i la tecnologia de la informació. Preneu-ne nota i gaudiu del viatge!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s