ELS AUDIOVISUALS A L’AULA

Font: http://www.flickr.com/photos/lafundicio/4594493687/
Font: http://www.flickr.com/photos/lafundicio/4594493687/

Les noves Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC) han evolucionat espectacularment en els darrers anys, especialment a causa de la seva capacitat d’interconnexió a través de la xarxa.  L’adaptació de l’entorn educatiu a aquest nou potencial i l’adequada utilització didàctica del mateix suposa un gran repte en el sistema educatiu.

En un món cada vegada més tecnològic i virtual, la realitat se’ns presenta freqüentment com un audiovisual,  per tant, els recursos audiovisuals constitueixen un mitjà i un recurs didàctic molt eficaç i sobretot molt poderós, justament per ser habitual i proper en l’entorn dels alumnes.

En aquest sentit,  els professors i els futurs docents necessiten una major formació en l’àmbit de les TIC per poder extreure’n el màxim rendiment possible.  Per aquesta raó,  us suggerim el Curs de Creació Audiovisual per a Professors que tindrà lloc a  Barcelona els propers 1 i 2 de juliol.  En aquest curs, podreu adquirir coneixements tècnics de producció de vídeo, així com també propostes metodològiques, sempre des de la vessant més pràctica.

Si voleu profunditzar en el tema no dubteu en consultar els recursos que us ofereix el Servei de Biblioteca i Documentació de la UdL.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s